Gezocht: treinlectuur!

boek trein treinlectuur lezenZoals jullie al hebben kunnen lezen neem ik dagelijks de trein. En ik kan me daar soms nogal in opwinden. Vertragingen, norse octendhumeur-mensen die naar hun werk of naar school pendelen, een ongeïnteresseerde conducteur die “kaartjes en abonnementen” komt vragen, bleh. Ik zou me willen verstoppen in een boek, iets dat zo meeslepend is dat ik bijna zelf mijn trein zou missen omdat hij zo interessant is.

Iemand een idee?

Ik heb soms de indruk dat er alleen voor vrouwen wordt geschreven. Ik krijg toch hard die indruk als ik naar boekcovers en titels kijk. De Hongerspelen is momenteel ook populair, maar ik heb de film al gezien. En ik vertik het om aan de reeks Aspe te beginnen, of afgeleiden van tv-series zoals Code 37 en Witse. Brusselmans heeft ook een nieuwe, Watervrees tijdens een verdrinking, en stiekem vind ik die wel lollig. ‘t Gaat blijkbaar over een scheiding, dat maakt het misschien iets serieuzer.

Ik las dat over Brusselmans in P-Magazine, mijn huidige treinlectuur. Interessante artikels, genoeg grappig, en dat er een ferm grietje op de cover staat is natuurlijk ook mooi meegenomen he. 😉 Ik heb eigenlijk ook geen enkel ander blaadje dat mij aanspreekt. Humo, met hun gespeelde intelligentie…? Dag Allemaal, voor de knappe onderzoeksjournalistiek? En Ché denkt echt dat mannen maar aan één ding denken. Als je een beetje over vanalles wilt lezen, zit je alleen met P goed volgens mij.

‘t Is erg.