WordPress gebruiken

Het is de eerste keer dat ik zo’n blog maak en ik maak gebruik van WordPress. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe het helemaal in elkaar zit maar voorlopig lukt het wel vlot! Niet alleen is het simpel in gebruik maar je vind zoveel informatie terug op het internet, ook in het Nederlands. Je kan ook enkele thema’s terugvinden die je website dan net iets mooier maken. Ik moet enkel nog weten hoe ik dit thema kan aanpassen om de website nog persoonlijker te maken! Je ziet wel vaker blogs terug op het internet die er hetzelfde uitzien ,  met een beetje een ander thema maar overduidelijk met WordPress gemaakt. Toont enkel maar hoeveel mensen dat nu weer gebruiken!

Elke ochtend de trein…

Ik pag nu al enkele jaren elke ochtend de trein om naar mijn werk te geraken. De verbinding Sint-Niklaas – Leuven is zeker niet de meest eenvoudige aangezien je langst kleine dorpjes zoals Puurs en Willebroek moet. Niet alleen is de verbinding nogal traag maar is de trein ook elke dag te laat… Je kan veel zeggen over het treinvervoer van de NMBS maar dat ze goedkoop zijn en op tijd valt daar zeker niet onder. Daarbuiten rijdt mijn trein enkel om het uur maar is het nog altijd wel de beste verbinding om naar Leuven te geraken… arm belgië!

Beker Voetbal

Ik ben eigenlijk niet zo’n voetbalfan maar bekerwedstrijden vind ik toch altijd leuk om te volgen. Niet alleen omdat de kleinere ploegen altijd wat meer kunnen in zo’n wedstrijd maar omdat de ploegen er in de wedstrijd voor gaan en niet voor zo’n saaie 0-0 wedstrijd spelen. We zitten in de halve finales en er is geen enkele “grote” ploeg meer aanwezig. Jammer dat Rupel Boom is uitgeschakeld want het zou toch leuk zijn zo’n finale met een derde klasser. Vrij onverwacht heeft Lierse Standard uitgeschakeld, maar dit komt wel een beetje door het lakse spel van Standard die dacht al geplaatst te zijn. Lokeren en Kortrijk zijn verdiend door, ze waren gewoon de betere ploeg! Voorlopig heb ik nog geen idee wie er de Beker van Belgie zal winnen, maar het zal met zekerheid een klein ploegske zijn!